HP hardware

Het inzetten van HP printers en/of multifunctionals onder contract biedt u een aantal belangrijke voordelen:

Gemak

De HP printers en multifunctionals in het netwerk die onder contract worden geplaatst, worden desgewenst automatisch van supplies (toner/inkt) voorzien. Dit betekent dat u niet meer de beschikbaarheid van de supplies zelf in de gaten hoeft te houden, geen inkooporders hoeft te plaatsen en leveringen in de gaten hoeft te houden, aparte factuurbetalingen moet verzorgen en geen voorraden hoeft aan te houden.

Kostenbesparing

Een automatische supplies levering resulteert direct in een besparing van tijd en dus ook kosten.

Daarnaast heeft een contract het voordeel dat de kosten voor service en supplies lager zijn dan als deze los worden ingekocht

Zekerheid

Wat wij u kunnen aanbieden is een HP contract, waarbij HP gedurende de looptijd van het contract (3, 4 of 5 jaar) u verzekert van adequate levering van service en supplies tegen een vooraf gedefinieerde prijs.

Afrekenen op basis van gebruik

De meest gebruikelijke contractvorm is een maandbedrag voor service en eventueel de financiering, met vervolgens een vergoeding per afdruk. Gebruikelijk in de markt is dat een dergelijk contract gepaard gaat met een minimum volume. Een sterk punt van het HP is dat er geen minimum volume wordt gehanteerd, waardoor u nooit teveel betaald. Als u dus in een bepaalde periode weinig/niet kopieert of print, dan betaalt u ook weinig/niets voor gebruik.

Bestaande apparatuur 

HP beidt ook de mogelijkheid om een service en supplies contract af te sluiten op bestaande apparatuur tot een jaar nadat de desbetreffende apparatuur actief op de markt is gezet (de-release datum). Dus zelfs apparatuur die een paar jaar oud is, kan nog onder contract worden geplaatst, waardoor extra zekerheid en betrouwbaarheid voor de resterende levensduur wordt verkregen.

Financiering mogelijk

Naast de mogelijkheid om HP printers en multifunctionals te kopen, kunnen ze ook op basis van financiering worden ingezet. Dit betekent dat u geen beslag legt op uw werkkapitaal.

Zeer scherpe prijzen per afdruk

HP is redelijk nieuw in contract business, maar hanteert zeer concurrerende afdrukprijzen waarbij u vergeleken met bestaande contracten vermoedelijk veel goedkoper uit bent.

Geen wurgcontract

HP hanteert geen automatisch verlenging van het contract als u niet schriftelijk 3 maanden voor het einde van de looptijd heeft opgezegd. Wel zo prettig.

HP productportfolio printers en multifunctionals

HP is al heel lang het meest gerenommeerde merk op het gebied van printing en sinds een aantal jaren is HP ook zeer sterk in het aanbod van multifunctionals.

Wij willen hier zeker niet de hele HP product portfolio de revue laten passeren, maar wij willen u toch graag een aantal naar onze mening belangrijke zaken onder de aandacht brengen.

Kwaliteit

HP levert zeer degelijke innovatieve producten waar wij volledig achter staan. Dankzij de degelijke kwaliteit van de apparatuur wordt gedurende lange tijd de zekerheid geboden dat de benodigde functionaliteiten (print/copy/scan/mail) prima blijven functioneren.

Veiligheid

Men staat er meestal niet bij stil, maar kopieermachines en multifunctionals kunt u in diverse opzichten vergelijken met een PC. Het apparaat heeft een toetsenbord, beeldscherm, harde schijf en veelal een netwerkverbinding. De gegevens op PCs worden van al sinds jaren beveiligd tegen ongeautoriseerd gebruik, echter de gegevens die op de harde schijf van een kopieermachine of multifunctional zijn opgeslagen zijn doorgaans niet beveiligd, met alle risico’s van dien. HP past al geruime tijd standaard encryptie technologie toe op de harde schijf van haar multifunctionals, waardoor vertrouwelijke gegevens niet te onttrekken zijn.

Beheersbaarheid

HP hanteert een universele driver voor al haar printers en multifunctionals, wat de beheersbaarheid van de apparatuur ten goede komt. Voor onze beheersactiviteiten is dit uiteraard uitermate handig.

Ook qua tools heeft HP sinds jaren een duidelijke voorsprong ten opzichte van andere gangbare merken.

Inkt-technologie

Sinds vorig jaar heeft HP inkt gebaseerde machines voor de zakelijke markt. De toegepaste nieuwe technologie is afgeleid van de innovatieve technologie van de hoog-volume inkt gebaseerde kleuren printers van Indigo, welke organisatie HP een aantal jaren geleden heeft gekocht.

Dankzij de toepassing van deze nieuwe technologie worden hoge afdruksnelheden, uitstekende afdrukkwaliteiten en lagere kosten gerealiseerd.

Ook in de kantooromgeving biedt de toepassing van inkt-technologie gebaseerde machines veel voordelen, omdat deze machines geen warmte, reuk en stof produceren en minimaal milieu belastend zijn.

Ondersteuning werkprocessen

Multifunctionals ziet men steeds meer in gebruikt ter ondersteuning en optimalisatie van werkprocessen (zogenaamd work flows management). HP heeft voor dit doel op diverse machines hiervoor een speciale uitvoering ontwikkeld, de zogenaamde flow machines. Deze machines zijn voorzien van een grote touch display en hebben uitschuifbaar volwaardig toetsenbord.