Wij zijn een jonge organisatie  die zich richt op het advies van oplossingen voor uw printinfrastructuur en de daarbij behorende werkprocessen. Met een portfolio van zowel standaard oplossingen alsook maatwerkoplossingen voorzien wij U altijd van het juiste advies.

Wij onderscheiden ons van de rest door een stap verder te gaan. Wij worden pas echt gelukkig als we een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de efficiëntie en/of effectiviteit binnen uw organisatie. Daarom nemen wij altijd ruim de tijd om uw individuele situatie in kaart te brengen om vervolgens een goede en passende  oplossing te kunnen bieden. Maatwerk is hierbij voor ons niet vreemd !

Blue MPS werkt nauw samen met een aantal gerenommeerde solutionspartners waaronder Hewlett Packard, Nuance, Nethaphor, PrinterLogic, Lucion Technologies en Contractpedia.

Vanaf 2019 zijn wij preferred solutions partner voor ComServe en haar Hewlett-Packard Resellers. Kijk voor een uitgebreid overzicht van onze oplossingen bij onze solutions overzicht.